De lodgetent

 

Zalig wakker worden op een idyllische plek te midden van het groen, in het licht van de opkomende zon met het gezang van de vogels en de krekels op de achtergrond, tot 's avonds laat genieten van een prachtige sterrenhemel op het overdekte terras, ... dat is logeren in onze lodgetent! Nee, het heeft niets met kamperen te maken, het is een karaktervolle atypische chambre d'hôtes met dezelfde faciliteiten als onze andere kamers.

De lodge is gelegen te midden van het groen op een afstand van 25m tegenover het zwembad en biedt een prachtig zicht op de tuin en het ganse domein. Ze bestaat uit een houten frame gebouwd op een volledig gesloten plankenvloer en is voorzien van een dak uit 100% waterdicht canvasdoek. Rondom bevinden zich ramen met rolgordijnen en muggengaas. Binnenin is ze luxueus en comfortabel ingericht en biedt met een oppervlakte van 35m² plaats aan 5 gasten. Er zijn 3 slaapgedeeltes, allemaal met kwaliteitsvolle bedden. Een dubbel bed in de ouderslaapkamer (160x200) en 3 aparte één- persoonsbedden in de kinderkamers (elk 90 x 200) staan garant voor een goede nachtrust. Elke kamer is voorzien van een kledingkast of -rek. Een zithoek,  frigo met vriesvak, espressomachine, een buiten picknickplaats met afwasbak en barbecue, en een volledig ingericht overdekt terras van 10m², zorgen voor al het andere gewenste comfort. Tijdens juli en augustus: tevens een buitenkookblok met verwarmingsplaat ter beschikking.

De privébadkamer met douche, toilet en lavabo bevindt zich in een onmiddellijk naast de lodge gelegen chalet.

Handdoeken voor badkamer en zwembad/jacuzzi, haardroger, .... zijn ter beschikking.

Water en vers fruit bij aankomst; gratis wifi. Parkeergelegenheid op het domein maar niet vlakbij de lodgetent.

 

- De lodge is ter beschikking van

Pasen tem 19 september.

- Buiten de zomermaanden is een verblijf van min. 2 nachten vereist.

- Van 01/07 tem 31/08 is een verblijf van min.3 nachten vereist; aankomst en vertrek zijn niet mogelijk op zondag

Tarieven per nacht, BTW incl.: 

 - 02/04-14/06: 75,00€ voor 2 personen 

                 20,00€ per bijkomende persoon       

 - 15/06-31/08: 85,00€ voor 2 personen 

                  25,00€ per bijkomende persoon

 - 01/09-19/09: 75,00€ voor 2 personen 

                  20,00€ per bijkomende persoon

Inclusief:                                                 

- gevarieerd ontbijt

- handdoeken en badjassen voor het zwembad en de jacuzzi

- gratis babybed voor kinderen tot 2 jaar op aanvraag.

- toegang tot de jacuzzi 

Exclusief:

- de toeristenbelasting, 0,80€ per nacht vanaf 18j

                                                                                                                                     

Reservering en betalingsvoorwaarden

- Elke reservering gebeurt per mail of per post. Wij geven u zo spoedig mogelijk een antwoord. De reservering is pas definitief na ontvangst door overschrijving van een voorschot van 50% van de verblijfskost. 

- In geval van annulering tot 14 dagen vòòr de voorziene aankomst blijft 25% van de verblijfskost verschuldigd. Bij annulering minder dan 14 dagen vòòr de voorziene aankomst wordt het voorschot van 50% niet terugbetaald. In geval van vervroegd vertrek (= annulering na aankomst) of wanneer de gast niet komt opdagen, blijft de volledige verblijfskost verschuldigd.

- Het saldo van de verblijfskost, de toeristenbelasting en alle andere extra kosten (o.a. table d' hôtes,..) worden vereffend op het einde van het verblijf, enkel in contanten.

 

Voorwaarden:

- Roken in de lodge en in het bos rondom de lodge is niet toegelaten. Asbakken zijn voorzien daar waar er wel kan worden gerookt.

- Huisdieren zijn niet toegelaten.